De waarom en de hoe vragen voor de werkelijke jackpot

 

Klik op de afbeelding om te shoppen!

 

Zelfontwikkeling met de vaardigheden van volwassenheid.

Steeds meer realiseert de mens zich en dringt het tot hem door hoe belangrijk het is om psychisch sterk te zijn om met zichzelf beter te kunnen werken en zijn doelen te bereiken. Maar voordat men werkelijk zover is, moet men bepaalde begrippen goed begrijpen en bereikt hebben. Dat zijn begrippen zoals: wat is je werkelijke menselijke waarde? Wat is jaloezie die destructief op je kan werken en is die te overwinnen? Wat noemen we haatliefde en waarom kan iemand die je vertelt dat hij of zij veel van je houdt, je toch veel pijn bezorgen? Hoe maak je jezelf emotioneel sterker ondanks alle misleidingen en verleiding om gegarandeerd je doelen te blijven bereiken?

 

De waarom en de hoe vragen voor een succesvol huwelijk

 

Klik op de afbeelding om te shoppen!

 

Kennis voor een succesvolle relatie en een succesvol huwelijk.

Wanneer we een serieuze relatie of huwelijk aangaan, willen we dat het eeuwig duurt. Maar betreurenswaardig genoeg eindigen veel relaties en huwelijken in een echtscheiding. Echtscheiding kan leiden tot onbeantwoorde vragen en veel schade voor alle betrokkenen. Het kan vragen achterlaten als: Wat ging er mis?

En hoe kon iets dat zo sterk en mooi begon toch nog eindigen? Ook wordt er veel gezegd na een vervelende relatiebreuk 'Als ik dit allemaal van tevoren had kunnen zien of weten, was ik niet met die persoon in zee gegaan'. Dit boek geeft een grondige en een uitgebreide uitleg waarom een relatie of huwelijk meestal gemakkelijk stuk kan lopen. En hoe een stel met twee verschillende opvoedingen toch een relatie of huwelijk tot een succes kan maken.

Dit boek is abstract en out of the box geschreven.

 

Het derde boek is in opkomst

 

 

Uitleg van de covers van de twee boeken.

Het donkere deel van de covers symboliseert alle onbeantwoorde vragen en onzekerheden die een persoon in het leven kan tegenhouden. En het licht symboliseert de helderheid die ontstaat wanneer al deze onbeantwoorde vragen en onzekerheden worden beantwoord en verdwijnen als sneeuw voor de zon.