Mijn verhaal

Hi, wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Nice to meet you! Ik ben Eva Luciana, 53 jaar oud. Toen ik 13 jaar oud was, is mijn moeder overleden. Destijds had ik veel behoefte aan haar genegenheid, advies en vooral levensuitleg die ik nergens kon vinden. Toen ik mijn kinderen kreeg, begon ik brieven voor hun te schrijven voor het geval hen hetzelfde zou overkomen. Ik schreef niet zomaar brieven. Ik schreef elke keer een brief na elk levensonderzoek. En die brieven hebben mijn twee boeken gevormd. 

Eén van mijn gedrevenheden om deze boeken te maken was dat ik veel jonge mensen in mezelf herken toen ik ook op zoek was naar antwoorden op veel belangrijke levensvragen. Belangrijke levensvragen die een grote impact kunnen hebben op iemands gevoelsleven en toekomst. Als iemand geen antwoorden krijgt op dergelijke vragen, deze persoon de neiging kan hebben om het hier bij te laten en gissend door het leven te gaan. Door het leven te gissen, krijgt men meestal later het resultaat van dit alles. Wat meestal onaangenaam of zeer teleurstellend kan zijn.

Hierdoor vind ik het erg belangrijk om mijn kennis zoveel mogelijk over te dragen om dergelijke onaangename gevoelens en overbelastende teleurstellingen te voorkomen.

Bijkomend voordeel is bovendien dat men meestal met een opgelucht gevoel  door het leven kan gaan.

PS,

'Mijn grootste gedrevenheid hierachter was dat ik niet kon aanvaarden dat de mens zoveel kan doen en dat een relatie of huwelijk meestal een worsteling is . Mijn motto is, als een methode niet werkt, blijf hem dan niet gebruiken'.

 

Liefs, Eva